نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

بارش باران در خراسان رضوی تا روز چهارشنبه ادامه دارد (۸ فروردین١۴٠٢) 

  • کد خبر: ۱۵۶۵۰۷
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۹
بارش باران در خراسان رضوی تا روز چهارشنبه ادامه دارد (۸ فروردین١۴٠٢) 
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی ضمن اشاره به اینکه امروز موقتا کاهش دما را در سطح استان داریم، گفت:کماکان استان تحت تاثیر سامانه بارش‌زا است که فعالیت این سامانه تا چهارشنبه ادامه دارد. 
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

آذر رضایی‌پور در گفت‌وگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: در ٢۴ ساعت گذشته ریوش با ۵ درجه و سرخس با ۳۳ درجه به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستان های خراسان رضوی بوده اند. بیشترین سرعت وزش باد از شهرستان‌ کلات نادری با سرعت ٢٩ کیلومتر بر ساعت گزارش شده است.
 
وی با اشاره به اینکه طی همین مدت کلانشهر مشهد نوسانات دمایی ١۳و ۲۵ درجه را به ثبت رسانده است، گفت: امروز دمای هوای این کلانشهر در گرم‌ترین ساعات به ۲۰ درجه و در سردترین ساعات به ۱۰ درجه خواهد رسید. اکنون دمای هوای مشهد ۱۴ درجه است.

رضایی‌پور اضافه کرد: از ۳۳ ایستگاه در سطح استان، ۱۹ ایستگاه گزارش بارش داشته‌اند که بیشترین بارش‌ها از شهرستان بجستان ۱۵.۵ میلیمتر و کاشمر ۱۲.۹ میلیمتر گزارش شده است. 

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی اضافه کرد: براساس تحلیل نقشه ها و مدل‌های هواشناسی کماکان استان تحت تاثیر سامانه بارش‌زا است که فعالیت این سامانه تا چهارشنبه ادامه دارد. 

وی ادامه داد: طی این مدت علاوه بر افزایش سرعت وزش باد در نواحی بادخیز و احتمال بروز خسارت شاهد بارش‌های رگباری همراه با رعد و برق و در نواحی مستعد بارش به شکل تگرگ خواهیم بود.

گفتنی است؛ بیشترین حجم بارش‌ها در نیمه شمالی استان به ویژه شهرستان‌های کلات نادری، درگز، قوچان، جوین، جغتای، سبزوار، نیشابور، فیروزه، چناران، فریمان و صالح آباد رخ خواهد داد. در ارتفاعات و در برخی نقاط مرکزی نیز بارش به شکل باران و برف است.امروز موقتا کاهش دما را در سطح استان خواهیم داشت اما از فردا تا پایان هفته افزایش دما رخ خواهد داد.

با توجه به گزارش پایش آلاینده‌های زیست محیطی مشهد مقدس شاخص کیفیت ٢۴ ساعت گذشته این کلانشهر با شاخص ۵۹ بوده و امروز  مشهد با شاخص ۵۶ در شرایط قابل قبول قرار دارد. ایستگاه‌های پایانه امام رضا(ع)، خیام شمالی، تقی‌آباد، رسالت و نخریسی در شرایط پاک قرار دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->